ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τι αλλάζει στη μετακίνηση με βάση το προτεινόμενο πλάνο

Η πρόταση των ειδικών

Προ των πυλών είναι η χαλάρωση των μέτρων που έλαβαν οι αρμόδιοι φορείς με σκοπό τον περιορισμό του νέου κορωνοϊού, COVID-19.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις, η Συμβουλευτική Επιτροπή εισηγείται τον διπλασιασμό των μετακινήσεων των πολιτών και χαλάρωση των περιορισμών για σκοπούς άθλησης. Αυτό αποκαλύπτει μεταξύ άλλων σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο συνάδελφος, Απόστολος Τομαράς στην «Καθημερινή».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής», στο κομμάτι των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στους πολίτες, μέτρα όπως η απόσταση, μάσκες, γάντια, τα αντισηπτικά αλλά και τα γραπτά μηνύματα θα παραμείνουν στην καθημερινότητα του καθενός. Η Επιτροπή συστήνει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στη διακίνηση.

-Μετακίνηση όλων των πολιτών, δύο φορές ημερησίως.

-Άρση απαγορεύσεων για σωματική άσκηση σε ανοιχτούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης σε δυάδες.

Η Επιτροπή συστήνει την διατήρηση των περιορισμών για τις συναθροίσεις σε παιδικές χαρές, πλατείες και πάρκα. Για λόγους άσκησης ή ψυχαγωγίας επιτρέπεται τοπερπάτημα σε πάρκα έως δύο άτομα μαζί.

Με πληροφορίες από kathimerini.com.cy

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ