ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
24 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κύπρος: Θαύμα του Άγιου Εφραίμ - «Μαμά δεν υπάρχει κουβαράκι, εξαφανίστηκε»

H συγκλονιστική εξομολόγηση

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η κυρία Γεωργία από τη Λεμεσό. Σε ανάρτηση στη σελίδα «Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος» στο Facebook. Η κα. Γεωργία μοιράστηκε το θαύμα που έζησε και τη βοήθεια που έλαβε από τον Άγιο Εφραίμ, όταν παρουσιάστηκε θέμα υγείας στην αγαπημένη της κόρη.

Η μητέρα περιγράφει το θαύμα που βίωσε στην οικογένειά της και τη στιγμή που η κόρη της, της ανακοινώνει πως το κουβαράκι που είχε στο στήθος εξαφανίστηκε.


Το βίντεο με το θαύμα στο Φτερικούδι που έγινε το απόλυτο viral


Δείτε την ανάρτησή της:

Άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαύμα του Αγίου Εφραίμ μας διηγήθηκε μόλις χθες η κυρία Γεωργία από Λεμεσό η οποία ζήτησε να το μοιραστούμε όλοι μαζί παντού!!
"Καλημερα σας και εύχομαι όλοι να έχουμε την ευλογία του Αγίου Εφραίμ.

Θα ήθελα να αναφέρω και εγώ ένα θαύμα που βιώσαμε στην οικογένεια μου το καλοκαίρι. Η κόρη μου 20 χρόνων σπουδάζει στο εξωτερικό και μου είπε ότι πιάνει ένα κουβαρακι στο στήθος. Μπορεί ο καθένας φαντάζομαι να αντιληφθεί την αγωνία μου στο άκουσμα αυτό και ειδικά επειδή βρισκόταν στο εξωτερικό ήταν ακόμα πιο έντονη.

Δεν ήθελα όμως να της το μεταδώσω. Της είπα συμβαίνει δεν είναι κάτι και όταν έρθει Κύπρο να πάμε να το διερευνήσουμε. Έτσι κι έγινε όταν με το καλό ήρθε Κύπρο επισκεφθήκαμε την γυναικολόγο και όντως έβρισκε ένα κουβαρακι και μας παρέπεμψε σε χειρουργό για περαιτέρω διερεύνηση. Εντωμεταξύ είχα διαβάσει ότι θα έρθουν τα οστά του Αγίου Εφραίμ στην Παναγία την Γλυκιωτισσα στη Λεμεσό όπου και πήγαμε προσκυνήσαμε και πήραμε λαδάκι. Της έδωσα το λαδάκι την σταύρωσα και της είπα να το έχει πάντοτε μαζί της.
Μετά τις οδηγίες της γυναικολόγου επισκεφθήκαμε μία γιατρό χειρουργό στην Λεμεσό την οποία μας σύστησε. Και πάλι το ultrasound έδειξε ένα κουβαρακι αλλά μας είπε ότι μάλλον δεν είναι κάτι κακό όμως θα πρέπει να το παρακολουθούμε και μας παρέπεμψε σε ακτινολόγο που έχουν πιο ακριβείας μηχανήματα. Εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη όμως προσευχομουν συνέχεια και παρακαλούσα τον Άγιο Εφραίμ να μην είναι κάτι κακό.

Ένα βράδυ η κόρη μου έλειπε και εγώ επειδή πάντα αγωνιώ μέχρι να έρθει σπίτι από την κούραση αποκοιμήθηκα. Σε κάποια στιγμή είδα όνειρο ένα νεαρό, με μαύρο μούσι και μαύρα μαλλιά να περνά από μπροστά μου και να μου λέει σου την έφερα. Αμέσως ακούω την πόρτα να ανοίγει και ήταν η κόρη μου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα αλλά αμέσως αντιλήφθηκα στον ύπνο μου ότι η μορφή που είδα ήταν ακριβώς η μορφή που απεικονίζεται στις εικόνες ο Άγιος Εφραίμ. Έκλαψα όταν συνειδητοποίησα αυτό και ήθελα να κρατήσω αυτή την εικόνα για πάντα ζωντανή . Σε δύο μέρες ήταν το ραντεβού της κόρης μου στον ακτινολόγο.

Πήγε μόνη της γιατί δεν μπορούσα να φύγω από την δουλειά. Μεγάλη η αγωνία μου. Προσευχόμουν συνέχεια στον Άγιο Εφραίμ και στην Παναγία. Σε κάποια φάση χτυπά το τηλέφωνο μου και ήταν η κόρη μου. "Μαμά μου λέει ο ακτινολόγος μου είπε πως δεν έχω τίποτα.. Δεν υπάρχει το κουβαρακι, εξαφανίστηκε".

Εγώ ήξερα τι έγινε. Ήξερα ότι εκείνο το όνειρο και η παρουσία του Αγίου Εφραίμ ήταν προφητική. Θα ευχαριστώ για πάντα τον Άγιο Εφραίμ και θα κάνω κάθε χρόνο την γιορτή Του και να Δοξάζω το Όνομα Του".

Αυτά είναι τα θαύματα των Αγίων μας που συνάνθρωποι μας ζουν καθημερινά και πολλοί από αυτούς όπως η κυρία Γεωργία θέλουν να τα μοιράζονται μαζί μας. Με αυτόν τον τρόπο , κάνοντας εμείς οι άνθρωποι τα θαύματα των Αγίων να ακούγονται παντού, τους δοξάζουμε και παράλληλα δίνουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας και δύναμη να μην χάνουν ΠΟΤΕ την πίστη τους.

Θα ζητήσω από καρδιάς μια κοινοποίηση τώρα ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους φίλους και ΟΛΑ τα παιδιά του Αγίου μας να φτάσει παντού αυτό το θαύμα.
Υπενθυμίζω πως επόμενο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Εφραίμ στην Κύπρο θα είναι αυτό το Σάββατο και Κυριακή 16 και 17 Οκτωβρίου στον Αστρομερίτη για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά στην επαρχία Μόρφου στον Ιερό ναό του Αγίου Αυξιβιου. Το προσκύνημα θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί στις 20:09 το βράδυ της Κυριακής.
Βοήθεια όλων μας ο Άγιος Αστραπή.

Η κοινοποίηση σας βασική!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση