ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
07 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κύπρος - Θαύμα του Αγίου Εφραίμ: «Δεν υπάρχει τίποτα... πήγαινε στα παιδάκια σου»

«Έκλαψα και τον παρακάλεσα μέσα από την καρδιά μου...»

24news team

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η κα. Στέλλα η οποία μέσα από ανάρτησή της στην σελίδα, «Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος» στο Facebook, θέλησε να μοιραστεί το προσωπικό θαύμα που βίωσε.

Στην κα. Στέλλα, είχε εντοπιστεί κάτι ‘’μικρό’’ στο στήθος της και ο γιατρός την είχε παραπέμψει σε εξειδικευμένες εξετάσεις, ωστόσο, στην επόμενη της επίσκεψη δεν υπήρχε τίποτα.

Η εξομολόγηση της κας. Στέλλας

«Θέλω και εγώ να αναφέρω το θαύμα που έζησα μόλις την περασμένη Δευτερά. Πήγα την προηγούμενη Παρασκευή σε μαστολόγο για να με βοηθήσει με το θέμα του αποθηλασμού. Είχα σταματήσει να δίνω γάλα στο μωρό και έκανα ένα τσεκ. Ο γιατρός με έστειλε για μαστογραφία και υπέρηχο όπου έδειξαν κάτι μικρό στο δεξί στήθος. Όταν τα πήγα στο γιατρό μου είπε βιοψία και με έστειλε σε ένα ειδικό κέντρο. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου! Αμέσως σκέφτηκα τα 2 παιδάκια μου και τον άντρα μου.

Όλο το Σαββατοκύριακο ήμουν απαρηγόρητη. Το Σάββατο πήγα στην Αγία Χρυσοβαλαντω όπου είναι ταμένη η κόρη μου και πήρα από το Άγιο μήλο της. Νήστεψα και το έφαγα. Την Κυριακή πήγα στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη που τον πιστεύω πολύ! Έκλαψα και τον παρακάλεσα μέσα από την καρδιά μου να κάνει το θαύμα του. Πήρα λαδάκι, σταύρωσα το στήθος μου, διάβασα τον παρακλητικό κανόνα και αποκοιμήθηκα.

Δευτέρα πήγα για την βιοψία την οποία δεν έκανα ΠΟΤΕ. Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό που είχα πριν 3 ημέρες δεν υπάρχει πια. Με ρώτησε αν τράβηξα με θήλαστρο και αν έβαλα το μωρό να θηλάσει (σε περίπτωση που ήταν γάλα). Του απάντησα τίποτα από τα 2!! Είναι πολλές μέρες οι εξετάσεις σου;; Με ξαναρωτάει… μόλις 3 του απάντησα.

Παρασκευή τις έκανα και σήμερα Δευτέρα ήρθα σε εσάς. "Ε τότε τι να πω… Δεν υπάρχει τίποτα κορίτσι μου. Πήγαινε στα παιδάκια σου". Αυτό μου απάντησε. Η θρησκεία μας είναι ζωντανή, οι Άγιοι μας ολοζώντανοι! Ας βοηθάνε όλο τον κόσμο! Ευχαριστώ!!!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση