ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τραυμάτισε την συμβία του και εξαφανίστηκε ο 30χρονος

Τον κατήγγειλε η σύντροφός του

Εις βάρος της συμβίας του, φαίνεται να διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία καταζητείται ο 30χρονος Abdulatef Katash από την Συρία.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία τον καταζητεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής διάπλασης, κοινής επίθεσης και απειλής βιαιοπραγίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν πρόσφατα στην επαρχία Λευκωσίας.


Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για απαγωγή και ξυλοδαρμό (pic)


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπό διερεύνηση αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου, στο διαμέρισμα όπου συζούσαν ο 30χρονος με την συμβία του.

Η παραπονούμενη κατήγγειλε τον συμβίο της στην Αστυνομία ενώ εξετάστηκε και από γιατρό. Όπως διαπιστώθηκε, έφερε εκδορές και κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802371 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση