ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Σας ανήκουν αυτά τα κοσμήματα; (pics)

Τα εντόπισαν στην κατοχή 29χρονου

Φωτογραφίες χρυσαφικών και κοσμημάτων, που εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας και πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόν κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό την πιθανή αναγνώρισή τους από τους ιδιοκτήτες τους.

Τα χρυσαφικά και κοσμήματα, καθώς και δύο ρολόγια, εντοπίστηκαν στην κατοχή 29χρονου, τον οποίο ανέκοψαν για έλεγχο λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ, σε περιοχή της πόλης Πάφου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών. Αφού ο 29χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το πρωί σήμερα ο 29χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης με ισχύ μέχρι το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης, 23 Ιουνίου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των εν λόγω χρυσαφικών και κοσμημάτων και στον εντοπισμό των ιδιοκτητών τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806173.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X