ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Παρίστανε τον αστυνομικό - Έδειρε ηλικιωμένο με αναπηρία

Καταχωρίζεται στο δικαστήριο η υπόθεση

24news team

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, με 54χρονο Ελληνοκύπριος, ο οποίος σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, παρίστανε τον αστυνομικό, φορώντας μάλιστα φανέλα που αναγράφεται «Police».

Συγκεκριμένα, στις 2/7 έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 72χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος πάσχει από μερική αναπηρία ότι, ενώ πήγε στο Νοσοκομείο Πάφου και στάθμευσε το όχημά του σε χώρο αναπήρων, ο εν λόγω 54χρονος τον πλησίασε και του έκανε παρατήρηση.

Του ανέφερε ότι, δεν δικαιούται να σταθμεύσει το όχημά του και ότι θα τον καταγγείλει, πληρώνοντας μάλιστα πρόστιμο 300 ευρώ.

Όταν ο 72χρονος προσπάθησε να εξηγήσει στον 54χρονο ότι δικαιούται να σταθμεύσει στον χώρο λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο δεύτερος του επιτέθηκε, τον έριξε στο έδαφος και μάλιστα τον κλώτσησε στα πλευρά.

Ο 54χρονος συνελήφθη για κοινή επίθεση, κακόβουλη ζημιά και πλαστοπροσωπία, ενώ την Τρίτη (7/7) αναμένεται να καταχωρισθεί υπόθεση στο Δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος φέρεται να παρίστανε τον αστυνομικό και σε άλλη περίπτωση, η οποία αφορούσε αλλοδαπή οδηγό, την οποία ανέκοψε και έλεγξε αφού κατά την γνώμη του οδηγούσε επικίνδυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση