ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Πίστευε ότι του έκαψα το αυτοκίνητο και μας έκανε αντίποινα»

Η μαρτυρία εναντίον 39χρονου που συνελήφθη για εμπρησμό οχήματος

24news team

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, προχώρησαν την Πέμπτη (8/7) μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο (Δες ΕΔΩ). Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου διαπράχθηκε γύρω στις 3:45 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας της 32χρονης ιδιοκτήτριάς του, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος συνελήφθη έπειτα από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του. Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι η μαρτυρία που προέκυψε είναι από τον σύζυγο της 32χρονης ιδιοκτήτριας του οχήματος.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της 32χρονης ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι δεν έχουν διαφορές με κανέναν εκτός από τον 39χρονο του οποίου και το δικό του όχημα είχε γίνει στόχος εμπρηστών στο παρελθόν και πίστευε ότι πίσω από την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του, ήταν ο άντρας της παραπονούμενης. Έτσι, ο σύζυγος της 32χρονης είπε στις Αρχές ότι ο 39χρονος πιθανόν να είναι αυτός που έκαψε το όχημά τους για αντίποινα, με στόχο τον ίδιο και όχι την γυναίκα του, στην οποία είναι εγγεγραμμένο το αυτοκίνητο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο 39χρονος μαζί με το ζεύγος είναι γνωστοί, ωστόσο, μεταξύ τους προέκυψαν διαφορές για τις οποίες παρεξηγήθηκαν.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία, πέραν από την πιο πάνω μαρτυρία, δεν φαίνεται να έχει στην κατοχή της άλλη, αφού ούτε κλειστά κυκλώματα υπάρχουν στη σκηνή που πιθανότατα να κατέγραφαν τις κινήσεις του δράστη, ούτε εντοπίστηκε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας. Κλειστά κυκλώματα όμως παραλήφθηκαν για εξέταση από ανοικτή περιοχή, κοντά στη σκηνή.

Ο 39χρονος αναμένεται την Παρασκευή να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για να εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησής του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Ωστόσο, εναπόκειται στο Δικαστήριο αν θα εγκριθεί το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του υπόπτου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση