ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Καταζητούμενος κλειδώθηκε στο όχημα για να αποφύγει αστυνομικούς

Επεισοδιακή η σύλληψή του

Κάτοικος Λάρνακας, ηλικίας 46 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ναρκωτικών καθώς και διάφορα επιθετικά όργανα.

Η σύλληψη του 46χρονου ήταν επεισοδιακή, αφού στην προσπάθειά του να την αποφύγει επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ., μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 46χρονο να βρίσκεται εντός αυτοκινήτου, σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών. Στη θέα των αστυνομικών, ο 46χρονος κλειδώθηκε εντός του οχήματος του, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο. Όταν τα μέλη της ΥΚΑΝ κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του οχήματος, δέχθηκαν επίθεση από τον 46χρονο, ωστόσο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα σακουλάκια, που περιείχαν μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 1,37 γραμμαρίου και δύο σακουλάκια που περιείχαν ηρωίνη, βάρους 0,11 γραμμαρίου.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν επίσης, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο μαχαίρια και μια σιδερογροθιά.

Μετά τη σύλληψη, ο 46χρονος και μέλος της ΥΚΑΝ που τραυματίστηκε κατά τη σύλληψη, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, το μέλος της Αστυνομίας, έφερε πολλαπλά δαγκώματα στα χέρια, εκδορές και μώλωπες.

Να σημειωθεί ότι εναντίον του 46χρονου εκκρεμούσαν άλλα δύο εντάλματα σύλληψης, για υποθέσεις τροχαίων αδικημάτων και για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκαν στην επαρχίας Λάρνακας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X