ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Γι΄ αυτό την έδεσαν και την φίμωσαν - Τι τους... έταξε

Στο κελί για επτά ημέρες τα τέσσερα πρόσωπα

24news team

Τον απόλυτο τρόμο έζησε 34χρονη μετά από την προσπάθεια τεσσάρων ατόμων να την απαγάγουν επιχειρώντας να την βάλουν δια της βίας σε αυτοκίνητο.

Όπως πληροφορείται το 24news, οι δράστες της απόπειρας απαγωγής, ισχυρίζονται πως ήθελαν να μεταφέρουν την 34χρονη σε αστυνομικό σταθμό αφού τους είχε αποσπάσει χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 34χρονη, τους έταξε πώς θα φέρει στην Κύπρο συγγενικά τους πρόσωπα ενώ της έδωσαν και χρηματικό ποσό.

Οι δράστες της απόπειρας απαγωγής, όπως αναφέραν στους ανακριτές της υπόθεσης κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα η 34χρονη να τους ξεγελάσει και να τσεπώσει τα χρήματα.

Τα τέσσερα πρόσωπα, τρεις άνδρες, ηλικίας 40, 44, 47 ετών και η 45χρονη οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου διέταξε την προσωποκράτηση τους για περίοδο επτά ημερών.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι: συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής, επίθεσης και σωματικής βλάβης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Γύρω στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (26/5), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, τέσσερα πρόσωπα, προσπαθούσαν να απαγάγουν μια γυναίκα, βάζοντας της δια της βίας σε αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς επίσης και την γυναίκα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 34χρονη, η οποία νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε δεχθεί τηλεφώνημα από 45χρονη, με σκοπό να συναντηθούν για να αγοράσει η τελευταία από κοντά της, διάφορες κρέμες προσώπου.

Η συνάντηση των δύο γυναικών, διευθετήθηκε σε σημείο κοντά στο σπίτι της παραπονούμενης.

Αμέσως στο σημείο συνάντησης, αφίχθηκαν και τρεις άντρες ηλικίας, 40, 44, 47, οι οποίοι έδεσαν την 34χρονη με σχοινί, τη φίμωσαν και προσπάθησαν να την βάλουν σε αυτοκίνητο.

Η παραπονούμενη αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα, ένας εκ των δραστών, να προτάξει εναντίον της μαχαίρι.

Πολίτης, ο οποίος άκουσε το κάλεσμα της 34χρονης, προσέτρεξε για βοήθεια και κατάφερε να κατεβάσει την 34χρονη από το αυτοκίνητο των δραστών, ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η παραπονούμενη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε έγκαυμα στην ωμοπλάτη λόγω τριβής.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον της 34χρονης, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης (ΤΑΕ Λάρνακας), για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση