ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση των Βρετανών «κομάντο» (pics)

Συμμετοχή και της κυπριακής Εθνικής Φρουράς

24news team

Η Ομάδα Littoral Response του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησε τα ύδατα, τις ακτές και τις περιοχές άσκησης της Κύπρου για να δει πώς τα αεροσκάφη, τα αυτόνομα συστήματα, τα νέα οχήματα και οι προηγμένες επικοινωνίες μπορούν να μεταμορφώσουν τον τρόπο δράσης του Βασιλικού Ναυτικού.

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του Royalnavy.mod.uk.

Τα μαθήματα, που έγιναν στην Κύπρο έχουν σκοπό να βοηθήσουν στο να σφυρηλατήσουν τις αμφίβιες δυνάμεις του έθνους του αύριο, καθώς και το Future Commando Force - την επανεφεύρεση των Βασιλικών Ναυτικών ως ειδικών επιδρομών, επιστρέφοντας στις ρίζες των κομάντο που θα υποστηρίζονται από τελευταία τεχνολογία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Διάφορα παραδοσιακά σενάρια, υποστηρίζει, έχουν «παίξει» στην ανατολική Μεσόγειο όπως, εκκένωση αμάχων από μια πολεμική ζώνη, κατακτώντας τρομοκράτες και πολέμαρχους. Όλα αυτά όμως με νέα τεχνολογία, νέο εξοπλισμό επικοινωνίας, νέες στολές και νέες τακτικές, μετατρέποντας σε πεδίο μάχης του 21ου αιώνα.

Οι κηφήνες Malloy T-150 quadcopter χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς για να ρίξουν πυρομαχικά, φαγητό και προσωπικές προμήθειες στους άνδρες των 40 Commando καθώς πολέμησαν στα ερείπια.

Το περιπολικό πλοίο της Κυπριακής Εθνικής Φρουράς ήταν ο «στόχος», ενώ στην άσκηση συμμετείχαν και κυπριακά ελικόπτερα, αναφέρει επίσης το δημοσίευμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση