ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Έδωσε» τον πρώην της - Πυρπόλησε το όχημά της

Χειροπέδες σε 45χρονο

24news team

Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα ιδιοκτησίας 30χρονης, τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/4) στη Λεμεσό. Ο εμπρησμός σημειώθηκε γύρω στις 05:15 τα ξημερώματα καθώς το όχημα της 30χρονης βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στην περιοχή του Άγιου Σπυρίδωνα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου κατέσβησαν την πυρκαγιά ενώ στο όχημα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από τα μέλη της Πυροσβεστικής αλλά και από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού διαπιστώθηκε πώς η φωτιά στο όχημα έχει τεθεί κακόβουλα.

Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος όπως πληροφορείται το 24news είναι ο πρώην άνδρας της 30χρονης.

Η 30χρονη, στην κατάθεσή της, «έδωσε» τον πρώην της, ως το πρόσωπο που φέρεται να πυρπόλησε το όχημά της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 24news, ο 45χρονος και η 30χρονη, είχαν έντονους καβγάδες και συχνές προστριβές μεταξύ τους το προηγούμενο διάστημα.

Σημειώνεται πώς ο 45χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για διάταγμα προσωποκράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση