ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Βρήκαν τον κλέφτη στο υπνοδωμάτιο

Μπαράζ συλλήψεων διαρρηκτών

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από σχετική καταγγελία, συνέλαβαν χθες βράδυ για αυτόφωρο αδίκημα, άντρα ηλικίας 42 ετών.

Ο 42χρονος, έγινε αντιληπτός από ιδιοκτήτη οικίας στην Αγία Νάπα, να βρίσκεται εντός υπνοδωματίου της υπό αναφοράς οικίας (έψαχνε σε ντουλάπα) και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα από τα μέλη της Αστυνομίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Μπαράζ συλλήψεων διαρρηκτών στη Λεμεσό

Επίσης, χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκαν σε περιστατικό διάρρηξης οικίας που βρίσκεται στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, εντός της οικίας εντοπίστηκε άνδρας ηλικίας 37 ετών, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εισόδου.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του 37χρονου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, που αφορούσαν δύο ξεχωριστές υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο καιρό στην επαρχία Λεμεσού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Εξάλλου, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ανέκοψαν και συνέλαβαν χθες σε περιοχή της Λεμεσού, άντρα ηλικίας 42 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής εργαλείων, που διαπράχθηκε πρόσφατα στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν στις 11/06/2022 σε περιοχή της Λάρνακας, σταθμευμένο αυτοκίνητο, εντός του οποίου υπήρχε αριθμός καταλυτών, εργαλείων και άλλων αντικειμένων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, δύο άντρες ηλικίας 28 και 23 ετών αντίστοιχα.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 28χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα αντικείμενα.

Μέρος των αντικειμένων που εντοπίστηκαν, φαίνεται να αποτελούν προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών από οικίες στην επαρχία Λάρνακας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Διάρρηξη με λεία 50 χιλιάδες

Τέλος, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Λεμεσού, από άντρα ηλικίας 48 ετών, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 10-14/06/2022, άγνωστοι διέρρηξαν οικία συγγενικών του προσώπων που βρίσκεται στη Λεμεσό και έκλεψαν, χρηματικό ποσό ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, χρυσά νομίσματα ύψους 20 χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης και αριθμό χρυσαφικών, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X