ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χτύπησε πεζό - Εγκατέλειψε τη σκηνή όταν είδε ότι είναι καλά

Τροχαία αδικήματα διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο

ΚΥΠΕ

Τροχαία αδικήματα που συνέβηκαν χθες βράδυ, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:50 το πρωί σήμερα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εκτελούσαν περιπολία στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο και αντιλήφθηκαν όχημα το οποίο ήταν σταματημένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και εντός του οχήματος βρίσκονταν τρία πρόσωπα. Οι αστυνομικοί όταν κατέβηκαν για να τους ελέγξουν ο οδηγός του οχήματος στην θέα των Αστυνομικών ξεκίνησε το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε με μεγάλη ταχύτητα την σκηνή.

Το περιπολικό με τη χρήση των φάρων και σειρήνας κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει, όμως αυτός οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα αλόγιστα και επικίνδυνα παραβίασε φωτεινούς σηματοδότες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς άλλων οχημάτων.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ξέφυγε από την οπτική επαφή των αστυνομικών και λίγο αργότερα το αυτοκίνητο γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης ιδιωτικής κλινικής στην Πάφο. Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου είναι ηλικίας 71 ετών από την Γεροσκήπου, η οποία ανέφερε ότι το αυτοκίνητο δεν το είχε δώσει σε κανέναν και πιθανό να κλάπηκε.

Σήμερα το πρωί, προσήλθε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ανήλικος μαζί με τον πατέρα του ο οποίος ανέφερε πως ήταν ο ίδιος που οδηγούσε το όχημα και είχε μαζί του δύο φίλους του. Ο ανήλικος είναι εγγονός της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Στο μεταξύ, υπόθεση τροχαίας σύγκρουσης με τραυματισμούς και εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στις 22:10 περίπου άγνωστος οδηγός οδηγούσε όχημα αγνώστων στοιχείων στην οδό Γλάδστωνος στην Πάφο με νότια κατεύθυνση.

Σ’ ένα σημείο του δρόμου κτύπησε με το δεξιό του καθρεφτάκι πεζό 43 ετών που διασταύρωνε. Από την σύγκρουση ο πεζός τραυματίστηκε ελαφριά στον αστράγαλο και ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, σταμάτησε αρχικά στην σκηνή πλησίασε τον πεζό και αφού διαπίστωσε ότι είναι καλά εγκατέλειψε την σκηνή χωρίς να δώσει τα στοιχεία του και τα στοιχεία του οχήματος που οδηγούσε στον παραπονούμενο.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου έτυχε των πρώτων βοηθειών και κρατήθηκε για περίθαλψη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση