ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη - «Αγριότητα και θηριωδία, πρωτοφανές αυτό που είδαμε» (Φωτογραφίες)

Ψάχνουν τρεις γυναίκες που συνομιλούσε ο «Ορέστης»

Δημήτρης Λουκά

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην «Κόκκινη λίμνη» όπου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε με δίκτυ η τρίτη βαλίτσα του θανάτου, από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez Arquiolla με βάση τα όσα ομολόγησε ο καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος.

Θυμίζουμε ότι οι προηγούμενες έρευνες στην περιοχή έφεραν στην επιφάνεια δύο βαλίτσες όπου μέσα υπήρχαν οι σοροί δύο ατόμων που πιστεύεται ότι ανήκουν στην Livia Florentina Bunea και την κόρη της Elena.

Να σημειωθεί ότι η τρίτη βαλίτσα εντοπίστηκε δυτικά της λίμνης μακριά από το σημείο που βρέθηκαν οι δύο προηγούμενες.

Η σορός ήταν δεμένη έφερε ρούχα και ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης ενώ εντός της βαλίτσας υπήρχαν πλάκες πεζοδρομίου. 

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι θα ζητηθεί ανανέωση της κράτησης του 35χρονου υπόπτου για 7η φορά με την λήξη του σχετικού διατάγματος. Μάλιστα όπως τόνισε δεν είναι τυχαίο ότι λήφθηκαν πέραν των 600 καταθέσεων.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, σε δηλώσεις του από το σημείο ανέφερε ότι «πρώτη φορά στα 42 μου χρόνια υπηρεσίας βλέπω αυτή την αγριότητα και θηριωδία. Πρωτοφανές αυτό που είδαμε».

Ψάχνουν τρεις γυναίκες που συνομιλούσε ο «Ορέστης»

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι ανακριτές της υπόθεσης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού του καθ΄ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά, αφού ψάχνουν τρεις γυναίκες που συνομιλούσε ο «Ορέστης» στο Badoo, οι οποίες δεν είναι στον κατάλογο με τα ελλείποντα πρόσωπα και την Αστυνομία να αναζητά εάν οι εν λόγω γυναίκες βρίσκονται σε άλλη χώρα. 

Βίντεο από την «Κόκκινη λίμνη»

Στο σημείο έσπευσαν ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος καθώς και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλαμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησαν την νενομισμένη αυτοψία ενώ ακολούθως η βαλίτσα τοποθετήθηκε σε όχημα της Αστυνομίας για να μεταφερθεί στο νεκροτομείο. 

Φωτογραφίες από την βαλίτσα του θανάτου.

 

Στη Λίμνη Μεμί αύριο οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα

Στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο μεταφέρονται αύριο οι έρευνες, οι οποίες θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ.

Αύριο θα μεταφερθεί στη Λίμνη Μεμί και ο εξοπλισμός της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση