ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταζητείται 20χρονος για τον φόνο του Ελληνοκύπριου Κούρτη (pic)

Προκύπτει εξέλιξη σχετικά με την δολοφονία του 39χρονου

24news team

Τρεις οι συλλήψεις για την υπόθεση δολοφονίας του Ελληνοκύπριο Κέβιν Κούρτη, στην Αυστραλία και ένα καταζητούμενο πρόσωπο, του οποίοι τα στοιχεία δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Αστυνομία της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η Αστυνομία στην Αυστραλία, αναζητά τον 20χρονο Τράβις Μέρντοχ για ανάκριση σε σχέση με την φερόμενη δολοφονία του Έλληνα υπηκόου Κέβιν Κουρτή, τον περασμένο μήνα.

Τρεις έφηβοι ηλικίας 16 ετών και δύο ηλικίας 17 ετών έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Κέβιν Κουρτή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση όταν άνοιξε την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 24 Μαΐου.

Η υπόθεση:

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής ο Κέβιν, βρισκόταν στο σπίτι του με δύο γυναίκες, μια 34χρονη και μια 43χρονη. Η 34χρονη τραυματίστηκε ελαφριά από την επίθεση που δέχθηκαν. Ο Κέβιν έχασε τη ζωή του.

Θυμίζουμε ότι πέντε πρόσωπα φαίνεται να εισέβαλαν στο σπίτι και να μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον Κέβιν.

Οι αρχές από τις πρώτες ώρες, είχαν φορέσει χειροπέδες σε δύο ανήλικους τους οποίους παρουσίασαν την Δευτέρα (25/5) ενώπιον της Δικαιοσύνης και αναμένεται να κατηγορηθούν για την δολοφονία του 39χρονου Ελληνοκύπριου. Για την ίδια υπόθεση καταζητούνται τουλάχιστον ακόμα τρία πρόσωπα που φαίνεται να διέφυγαν από την σκηνή με αυτοκίνητο.

Αστυνόμος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «μία από τις γραμμές που ακολουθεί (η αστυνομία) είναι ότι ήταν μια στενευμένη επίθεση ή ότι οι δράστες ήταν γνωστοί στον αποθανόντα».

Σημειώνεται ότι ένα μαχαίρι και ένα όπλο παραλήφθηκαν ως τεκμήρια από τη σκηνή.

Θέλουν να φέρουν στην Κύπρο την σορό του άτυχου Κέβιν

Ο ξάδελφος του θύματος, ξεκίνησε μια σελίδα Go Fund Me για να επαναφέρει τα λείψανα του στην Κύπρο. 

Στη σελίδα Go Fund Me αναφέρεται ότι «Ο Κέβιν πήγε στην Αυστραλία πριν από 8 χρόνια για μια καλύτερη ζωή και ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση σκυροδέματος. Ο Κέβιν έχει σκληρή δουλειά και ήταν καλόκαρδος. Θα σας έδινε το τελευταίο του δολάριο αν το χρειαζόταν. Δεν άξιζε τόσο τραγικό τέλος στη ζωή του».

Η οικογένεια επιθυμεί να επιστρέψει η σορός του Κέβιν «στο σπίτι του και στη νόμιμη θέση του στην Κύπρο» και ελπίζει ότι από τη σελίδα Go Fund Me θα συγκεντρωθεί το ποσό των $30.000 για να βοηθήσει την οικογένεια στην πληρωμή αυτών των δαπανών.

Σημειώνεται ότι, οι συγγενείς και φίλοι του Κέβιν, δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του και μέσω αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο 39χρονο, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «δεν του άρεσαν τα πάρτι, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος».

Πληροφορίες από greekherald.com.au

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X