ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταθέτει ο πολιτικός του ΑΚΕΛ που καταγγέλθηκε για παρενόχληση

Αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών όσον αφορά την διερεύνηση υποθέσεων για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

Ο φάκελος μιας εκ των υποθέσεων που προκάλεσε πολύ αρνητικά το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, φαίνεται να κλείνει και να οδηγείται στη Νομική Υπηρεσία. Πρόκειται για την καταγγελία της 32χρονης η οποία ισχυρίζεται ότι πολιτικό πρόσωπο που προέρχεται από τους κύκλους του ΑΚΕΛ, την παρενόχλησε σεξουαλική το 2014 και ενώ αυτή ήταν σε ηλικία 26 ετών.

Οι ανακριτές έχουν λάβει ήδη αριθμό καταθέσεων, ενώ αναμένεται και η κατάθεση του καταγγελλόμενου προσώπου. Αυτή φαίνεται να προγραμματίστηκε να γίνει εντός της βδομάδας, πιθανότατα την Πέμπτη (25/2).

Αφότου ληφθούν οι απαραίτητες καταθέσεις, αναμένεται να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης και να μεταβιβαστεί στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της.

Θυμίζουμε ότι οι καταγγελίες για παρόμοιας φύσης αδικήματα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση που αφορά μεγαλογιατρό της Λευκωσίας, ο οποίος όπως έγινε γνωστό αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο αρχές Μαρτίου.

Επίσης, η υπόθεση σχετικά με καταγγελίες από αθλήτριες του στίβου, εναντίον προπονητή τους, αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Αυτό ανακοίνωσε την Δευτέρα (22/2) ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης.

Η καταγγελία της 32χρονης εναντίον πολιτικού

Νεαρή γυναίκα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι σε ηλικία 26 ετών, εν έτη 2014 παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από πολιτικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της καταγγελίας για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2014, η νεαρή συναντήθηκε τότε με το εν λόγω πρόσωπο ώστε να την βοηθήσει να βρει δουλειά. Αρχικά φέρονται να συναντήθηκαν σε εξωτερικό χώρο και αργότερα η συζήτησή τους συνεχίστηκε στον χώρο όπου διαμένει ο πολιτικός μετά από δική του εισήγηση.

Η 32χρονη σήμερα, που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι ενώ βρίσκονταν στο διαμέρισμα, αυτός την φίλησε στα χείλη ενώ υποστήριξε ότι το πολιτικό πρόσωπο τοποθέτησε το χέρι της στα γεννητικά του όργανα.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη, έχει κατονομάσει το πολιτικό πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση