ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρέ καρέ η διάσωση 60χρονου στο Τρόοδος

Επιστρατεύτηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας για διαμετακομιδή του στο Νοσοκομείο

24news team

Η Αστυνομία Κύπρου με ανάρτηση της ΄στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε την επιχείρηση διάσωσης 60χρονου στην περιοχή Τροόδους, ο οποίος κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επιστρατεύτηκε ελικόπτερο της υπηρεσίας για διαμετακομιδή του 60χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο οποίος κρατήθηκε για νοσηλεία. 

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Γύρω στις 2.30 σήμερα το απόγευμα, ενώ 60χρονος περπατούσε με άλλα άτομα στο μονοπάτι της φύσης «ΚΑΝΝΑΟΥΡΕΣ» στο Τρόοδος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους, Πλατρών και Κακοπετριάς, καθώς και μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών, για παροχή βοήθειας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, αλλά και της επικινδυνότητας, επιστρατεύθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο μετέβη στο σημείο όπου, αφού παρέλαβε τον τραυματία, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Δείτε το βίντεο

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X