ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμπάνες» σε υπεραγορά και επιχείρηση για τα μέτρα

Καταγγέλθηκαν 4 υποστατικά

24news team

Στην καταγγελία 4 υποστατικών που εντοπίστηκαν να παραβιάζουν πρόνοιες του Διατάγματος του υπουργού Υγείας, όσον αφορά τον κορωνοϊό, κατήγγειλε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ένα υποστατικό εντοπίστηκε στην Λευκωσία έπειτα από 3.984 ελέγχους, τα άλλα δύο στην Λεμεσό μετά από 3.543 ελέγχους και το άλλο στην Πάφο.

Στην Λευκωσία καταγγέλθηκε υπεραγορά αφού εντοπίστηκε να πουλά προϊόντα από το λιανικό εμπόριο. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ!

Στην Λεμεσό εντοπίστηκε εστιατόριο που εξυπηρετούσε πελάτες σε τραπεζάκια και καθίσματα. Αφότου καταγγέλθηκε κλήθηκε να πληρώσει εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 εύρω. Στην άλλη περίπτωση της Λεμεσού, εντοπίστηκε υπεραγορά να πουλά μη επιτρεπτά προϊόντα και εναντίον της εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 750 ευρώ.

Όσον αφορά στην Πάφο, σε χώρο εργασίας (επιχείρηση) εντοπίστηκε να βρίσκεται πέραν του 15% του προσωπικού, παραβιάζοντας το Διάταγμα και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι δεν κρατούνται ούτε οι αποστάσεις. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση