ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήταν τύφλα στο μεθύσι πρωϊνιάτικα ο 30χρονος - Κατέληξε στην φυλακή

Πόσα έδειξε ο έλεγχος αλκοόλης

Σε ποινή φυλάκισης για περίοδο 30 ημερών καταδικάστηκε σήμερα 30χρονος, για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, που αυτός διέπραξε τον περασμένο Οκτώβριο, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Ο 30χρονος είχε ανακοπεί για τροχονομικό έλεγχο από μέλη του Τμήματος Τροχαίας, του Αρχηγείου Αστυνομίας, στις 10.20 πριν το μεσημέρι, στις 9 Οκτωβρίου, ενώ αυτός οδηγούσε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της περιοχής Μαρί. Αυτός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με θετικό αποτέλεσμα και οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση με ένδειξη 179μg%ml αλκοόλης στον οργανισμό του, αντί 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στη δίωξη του 30χρονου οδηγού ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 30χρονο, επέβαλε σήμερα σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας 30 ημερών, καθώς και ποινή στέρησης της άδειας οδήγησής του για περίοδο έξι μηνών.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X