ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήρθε στην Κύπρο με ναρκωτικά - Στη φυλακή για 4 χρόνια

Το Κακουργιοδικείο τον βρήκε ένοχο

Tο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων, σε άνδρα ηλικίας 31 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «ο 31χρονος συνελήφθη στις 16 περασμένου Οκτωβρίου, όταν σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις αποσκευές του, με την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκε ένα κιλό και 140 γραμμάρια κάνναβης".

Όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με της Τελωνειακές Αρχές, για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κύπρο, μέσω αεροδρομίων, διενεργήθηκε το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου, έλεγχος στις αποσκευές του 31χρονου, ο οποίος έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας από ευρωπαϊκή χώρα.

Συγκεκριμένα ο άνδρας ανακόπηκε από τελωνειακό λειτουργό για έλεγχο των αποσκευών του, εντός των οποίων εντοπίστηκαν, κρυμμένες μέσα σε κέρινα ομοιώματα, πέντε συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 140 γραμμαρίων.

Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου και ύστερα από ακροαματική διαδικασία, σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση