ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταζητείται ο Χαράλαμπος Σάββα - Δραπέτευσε από τα κρατητήρια (pic)

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του

24news team

Η Αστυνομία Κύπρου έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία του 28χρονου κρατούμενου ο οποίος το έσκασε το βράδυ της Πέμπτης (25/01) από τα αστυνομικά κρατητήρια της Λακατάμιας. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Σάββα από το Παλαιχώρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στους αριθμούς τηλεφώνου 22802202 / 22802222 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Πώς απέδρασε ο 28χρονος 

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστου Ανδρέου, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», ο 28χρονος έχει συλληφθεί στις 22 Νοεμβρίου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής και βρισκόταν στα συγκεκριμένα κρατητήρια ως υπόδικος.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το παράθυρο που βρίσκεται στο κελί που ήταν ο 28χρονος έχει υποστεί κάποιες ζημιές και από εκεί φαίνεται να δραπέτευσε. Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος δεν κρατούσε κάποιο αντικείμενο που να τον βοήθησε στο να παραβιάσει το παράθυρο.

Ο κ. Ανδρέου τόνισε πως οι συνθήκες αυτές διερευνώνται, ενώ να σημειωθεί πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας αναμένει έκθεση από τον αστυνομικό διευθυντή ούτως ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υπόθεση.

Επεσήμανε ακόμη πως «αυτή τη στιγμή διερευνούμε και το γεγονός, όσον αφορά το κτήριο αν είχε κάποιο πρόβλημα ή αν υπήρξε κάποια αμέλεια από κάποια μέλη της Αστυνομίας».

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση