ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πιο όμορφη στιγμή του τελικού!

Και στη μέση το τρόπαιο του κυπέλλου

24news team

Μαγικές στιγμές έζησαν οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας Λευκωσίας, το βράδυ της Τετάρτης (25/5) αφού κατάφεραν να κατακτήσουν το 15ο κύπελλο Κύπρου, στην ιστορία τους, μετά από τη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Μετά από το τελευταίο πέναλτι που εκτελέστηκε και έβαψε το τρόπαιο πράσινο, επικράτησε ντελίριο ενθουσιασμού και πανηγυρισμοί από όλους, ενώ τα φλας των κινητών τηλεφώνων και των φωτογραφικών δεν σταματούσαν να απαθανατίζουν τις στιγμές.

Η πιο όμορφη όμως στιγμή και εικόνα από τον τελικό φαίνεται πως έχει ήδη επιλεχθεί και αφορά το νεαρό ταλέντο της Ομόνοιας, Λοΐζο Λοΐζου και τον μικρό Ηρακλή Αναστασίου που έβαλε... γκολ στη ζωή.

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, κρατώντας μαζί και το τρόπαιο του κυπέλλου πήρε αγκαλιά των μικρό Ηρακλή και φωτογραφήθηκαν μαζί. Μια εικόνα που γεμίζει τους πάντες συναισθήματα και συγκίνηση.

Ο μικρός φίλος των «πρασίνων» που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έδωσε μάχη για τη ζωή, από την οποία βγήκε νικητής, θυμίζουμε ότι φιλοξενήθηκε από την ομάδα της Ομόνοιας και στον ημιτελικό κόντρα στην Ανόρθωση, όταν και βρέθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X