ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Michaels Electric Cars παραδίδει 2 Νέα MG4 EVs στο Δήμο Στροβόλου

Ανοίγει ο δρόμος προς τη βιώσιμη μετακίνηση

Δελτίο Τύπου

Σε ένα σημαντικό βήμα προς έναν πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον, η Michaels Electric Cars παρέδωσε με υπερηφάνεια δύο ολοκαίνουργια MG4 EVs στον Δήμο Στροβόλου.

Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δήμου Στροβόλου στην παρουσία του Δημάρχου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, εκπροσώπων της Michaels Electric Cars, και δημοτικών αξιωματούχων.

Το MG4 EV αποτελεί απόδειξη των τεχνολογικών εξελίξεων στα ηλεκτρικά οχήματα (EVs). Αυτά τα οχήματα δεν είναι μόνο στιλάτα και σύγχρονα, αλλά και περιβαλλοντικά υπεύθυνα, εκπέμποντας μηδενικές εκπομπές αέριων και συμβάλλοντας στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Με την ενσωμάτωση αυτών των ηλεκτρικών οχημάτων στο στόλο τους, ο Δήμος Στροβόλου δείχνει τη δέσμευσή του για τη μείωση της ανθρώπινης επίδρασης στο περιβάλλον και την προώθηση της βιώσιμης ζωής.

 

Ο κ. Στέλιος Ασημένος, Operation Manager της Michaels Electric Cars, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία: "Είμαστε υπερήφανοι που παραδίδουμε αυτά τα κορυφαία MG4 EVs στον Δήμο Στροβόλου. Στην Michaels Electric Cars, πιστεύουμε στο δυναμικό των ηλεκτρικών οχημάτων για τη διαμόρφωση ενός πιο καθαρού και βιώσιμου μέλλοντος για την Κύπρο. Επαινούμε τον Δήμο Στροβόλου για το σημαντικό αυτό βήμα προς την περιβαλλοντική μετακίνηση, και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος του ταξιδιού τους."

Τα MG4 EVs που παρέχονται στον Δήμο Στροβόλου είναι εξοπλισμένα με προηγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας προηγμένων μπαταριών, ενός ευρύχωρου και άνετου εσωτερικού χώρου και ενός ολοκληρωμένου συνόλου λειτουργιών ασφαλείας.

Καθώς τα ηλεκτρικά οχήματα συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος ως ζωτικό συστατικό των βιώσιμων μεταφορών, η Michaels Electric Cars παραμένει δεσμευμένη στην υποστήριξη της μετάβασης σε καθαρές και πράσινες λύσεις κινητικότητας στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Michaels Electric Cars και τις προσφερόμενες ηλεκτρικές οχηματικές λύσεις, επισκεφθείτε την mgmotors.com.cy.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση