ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Nespresso γιορτάζει 30 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο

Μέσα στα πλαίσια των εορτασμών πραγματοποιήθηκε Masterclass στο Mall of Cyprus

24news team

Τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο γιόρτασε το κορυφαίο brand καφέ Nespresso, υπενθυμίζοντάς μας γιατί το επιλέγουμε όταν έχουμε να αποφασίσουμε για τον καφέ μας. 

Από το 1993, οι λάτρεις του ποιοτικού καφέ στην Κύπρο απολαμβάνουν με την Nespresso εξαιρετικής ποιότητας καφέ, με τη γεύση να παραμένει αξέχαστα μοναδική, πάντα με την ίδια ποιότητα. Επιπλέον, οι λάτρεις της Nespresso απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επιλογές μηχανών καφέ και κορυφαία ποιότητα σε κάθε επίπεδο εξυπηρέτησης στις σύγχρονες μπουτίκ της Nespresso. 

Μοναδικός εισαγωγέας και εκπρόσωπος της Nespresso στη χώρα μας είναι η Vassos Eliades Ltd. Η εταιρεία, πιστή στη φιλοσοφία «Η Nespresso απογειώνει την εμπειρία καφέ», πορεύτηκε στο χρόνο αναδεικνύοντας την ποιότητα της Nespresso. Με υπερηφάνεια στα 30 χρόνια πορείας της Nespresso στην Κύπρο, ορόσημα σταθμοί αποτέλεσαν η δημιουργία των 7 μπουτίκ σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα από το 2009 και το λανσάρισμα της σειράς μηχανών και καφέ Vertuo το 2021. 

Μέσα στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια παρουσίας Nespresso στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στην Nespresso Boutique στο Mall of Cyprus Masterclass αποκλειστικά για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τον Nespresso Hellas Coffee Ambassador κ. Γιώργο Παπαχρυσανθάκη να τους ταξιδεύει στο γευστικό κόσμο του κορυφαίου καφέ Νespresso. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις εντυπωσιακές, νέες μόνιμες γεύσεις Nespresso Ristretto Classico & Ristretto Intenso της σειράς Vertuo που αναμένεται να λανσαριστούν στην αγορά μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

Το 2012, η πρωτοποριακή λειτουργία της ιστοσελίδας της Nespresso Cyprus με τη δυνατότητα εκτέλεσης παραγγελιών και παράδοσης προϊόντων, καθώς και η έναρξη της δυνατότητας ανακύκλωσης των καψουλών από το σπίτι το 2018, κάτι που συμβάλλει στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, αποτέλεσαν κύριοι σταθμοί καινοτομίας για τη Nespresso Cyprus. Η τιμητική βράβευση το 2020 της Vassos Eliades Ltd ως Cyprus Retail Excellence Retailer of the Year ήρθε να προστεθεί στην αριστεία και στο υψηλό ποιοτικών υπηρεσιών από την Nespresso.

Η Nespresso αποτελεί το κορυφαίο brand σε καφέδες με εξαίσιες γεύσεις και χαρμάνια από όλο τον κόσμο, με τους λάτρεις του αγαπημένου ροφήματος να την ξεχωρίζουν. Επιπλέον, στη Nespresso μπορεί να βρει κανείς σύγχρονες και κομψές μηχανές καφέ και αξεσουάρ, τόσο για οικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Η πληθώρα επιλογών μηχανών καφέ με τα εξελιγμένα συστήματα υψηλής πίεσης που διαθέτουν, επιτρέπουν στον κάθε ένα από εμάς να νιώσουμε επαγγελματίες barista από την άνεση του σπιτιού μας, δημιουργώντας  πλούσιους σε γεύσεις καφέδες για εμάς και τους αγαπημένους μας. 

 Ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο της γεύσης του καφέ επιλέγοντας τη σειρά Nespresso Original και Vertuo ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Απολαύστε την αυθεντική εμπειρία υψηλής ποιότητας καφέ espresso από τον πιο κρεμώδες μέχρι τον πιο ακαταμάχητα βελούδινο ή έντονα καβουρδισμένο… μια πανδαισία γεύσεων εμπνευσμένες από τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία των καλύτερων barista στον κόσμο και με όλο τον πλούτο της παράδοσης κουρδίσματος ανά το παγκόσμιο. Ποικιλίες γεύσεων για να ικανοποιούν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, ο καθένας θα βρει τη δική του αγαπημένη γεύση. Για αυτό και η Nespresso δεν είναι απλά μία ακόμα κούπα καφέ, είναι μια ιεροτελεστία απόλαυσης που σε αιχμαλωτίζει με τα πλούσια αρώματα και τις συναρπαστικές γεύσεις της.

Η Vassos Eliades Ltd και η Nespresso περήφανες για την 30χρονη συνεργασία τους στην Κύπρο προγραμματίζουν μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στιγμιότυπα από το Masterclass: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση