ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναίκα πέθανε σε ποδηλασία στις Πλάτρες

Διερευνώνται τα αίτια

24news team

Τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη (07/09) όταν 55χρονη από το Ισραήλ σκοτώθηκε μετά από πτώση από ποδήλατο στην περιοχή των Πλατρών.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές και συμμετείχε σε οργανωμένη ποδηλασία, η οποία διεξαγόταν σε χωματόδρομο, από την πλατεία Τροόδους μέχρι τον καταρράκτη Καληδονίων στις Πλάτρες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει η Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 55χρονη φέρεται να απώλεσε τον έλεγχο του ποδηλάτου της και να έπεσε στο έδαφος, ενώ από το κτύπημα δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Κατά τη μεταφορά της, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η 55χρονη έχασε τις αισθήσεις της και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης της. Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και από τους γιατρούς, με την άφιξη του ασθενοφόρου στο νοσοκομείο, ωστόσο η 55χρονη απεβίωσε.

Δεν αποκλείεται ο θάνατος της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους «Times Of Israel», γίνονται προσπάθειες από το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας για να μεταφερθεί η σορός της στο Ισραήλ.

Τα ακριβή αίτια θανάτου διερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ αργότερα σήμερα θα γίνει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της. 

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση