ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναίκα βούτηξε στις Θαλασσινές Σπηλιές και τραυματίστηκε

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης

24news team

Σε κινητοποίηση τέθηκε το ΚΣΕΔ τη Δευτέρα (25/7) μετά από τραυματισμό γυναίκας έπειτα από βουτά στις Θαλασσινές Σπηλιές, στο Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με φορείο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Η ανακοίνωση

Στις 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:50, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο, στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές (Παλάθκια), στο Κάβο Γκρέκο.

Το Κέντρο κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ). Στη γυναικά βέλγικης καταγωγής, η οποία είχε τραυματιστεί λόγω της πτώσης, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποιήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Για άλλη μία φορά υπενθυμίζεται ότι η προσέγγιση και οι βουτιές στο σημείο των «θαλασσινών σπηλιών» στο Κάβο Γκρέκο απαγορεύονται αυστηρά, καθότι σύμφωνα με επιθεώρηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, το έδαφος έχει κριθεί ως επικίνδυνο λόγω αυξημένης διάβρωσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση