ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γερμασόγεια - Έπεσε ξύλο για περιττώματα σκύλου

Ξύλο εξαιτίας προστίμου για περιττώματα σκύλου

Ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Γερμασόγεια, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Κυριάκος Ξυδιάς.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζει ο δήμαρχος, στις 17/12/2019, σε παρατήρηση προς δημότισσα να μαζέψει τα περιττώματα του σκύλου της, αυτή αρνήθηκε και τον διέταξε να τα μαζέψει ο ίδιος, αφού είναι η δουλεία του όπως του ανάφερε.


Το προφίλ του 33χρονου που τσάκωσαν για το «φορτίο-θανάτου»


Για το περιστατικό εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο.

Ωστόσο, το επεισόδιο φαίνεται να είχε και συνέχεια αφού, σήμερα στις 6:30 το πρωί, ο σύζυγός της, επιτέθηκε στον οδοκαθαριστή του Δήμου, του οποίου προκάλεσε σωματικές κακώσεις και προσκομίστηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Γερμασόγειας:

Ο Δήμος Γερμασόγειας θεωρεί απαράδεκτη την ενέργεια δημότη εις βάρος υπαλλήλου του Δήμου, ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντα του.

Συγκεκριμένα στις 17/12/2019, σε παρατήρηση προς δημότισσα να μαζέψει τα περιττώματα του σκύλου της, αυτή αρνήθηκε και τον διέταξε να τα μαζέψει ο ίδιος, αφού είναι η δουλεία του όπως του ανάφερε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε αρμόδιος Λειτουργός του Δήμου για χειρισμό, όπου της εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο.

Αποκορύφωμα της θρασύτητας τους, σήμερα στις 6:30 το πρωί, ο σύζυγος της, επιτέθηκε στον οδοκαθαριστή του Δήμου, του οποίου προκάλεσε σωματικές κακώσεις και προσκομίστηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη..

Αυτές οι ενέργειες είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες και καλούμε την Αστυνομία να παρέμβει άμεσα.

Ως Δήμος ξεκαθαρίζουμε ότι στηρίζουμε τον οδοκαθαριστή και θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσω κατά του παραβάτη. Καλούμε την Αστυνομία να παρέμβει άμεσα για την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω προσώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X