ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Λευκωσίας: Άλλες επτά μέρες στο κελί οι τρεις συλληφθέντες

Το χρονικό της υπόθεσης

Αναφορικά με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συνεργίας μετά την διάπραξη κακουργήματος, οι τρείς συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής τους για άλλες επτά ημέρες. Πρόκειτα για 32χρονο Αιγύπτιος και οι δύο άτομα Συριακής καταγωγής.

Το χρονικό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές από το πρωί της Τρίτης (23/3) όταν λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία και ανέφερε ότι εντοπίστηκε νεκρό πρόσωπο σε χωράφι στα σύνορα Αθηένου - Λουρουτζίνας.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, αλλά και μέλη των Ηνωμένων Εθνών αφού το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας, εμπίπτει στη νεκρή ζώνη.

Λίγο αργότερα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη προσώπου για την υπόθεση, αφού μετά από σοβαρότατες ενδείξεις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της γυναίκας, επήλθε έπειτα από έγκληματική ενέργεια. 

Από τις εξετάσεις, προκύπτει επίσης ότι η εγκληματική ενέργεια, διαπράχθηκε αλλού και ο θύτης μετέφερε το άψυχο σώμα του θύματός του στο σημείο όπου εντοπίστηκε, αργότερα.

Ο 32χρονος φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις με την άτυχη γυναίκα.

Η «κρυψώνα» πριν το χωράφι:

Η σορός της άτυχης γυναίκας αν και εντοπίστηκε την Τρίτη (23/3) ωστόσο ο θάνατός της φαίνεται να επήλθε μήνες προηγουμένως.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, το έγκλημα φέρεται να διαπράχθηκε πριν από μήνες στη Λευκωσία και η σορός της άτυχης γυναίκας, να ήταν κρυμμένη σε υπόνομο στη περιοχή Αγλαντζιάς πριν μεταφερθεί στο χωράφι όπου εντοπίστηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση