ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Λεμεσού: Δίνει λεπτομέρειες ο γιος

Είδε να σκοτώνουν τον πατέρα του μπροστά του

24news team

Παρά το όποιο σοκ μπορεί να υπέστη ο 30χρονος γιος του θύματος του φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/7) στη περιοχή της Μονής, είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, ως αυτόπτης μάρτυρας, για το τι ακριβώς συνέβη πριν πέσει νεκρός ο πατέρας του. Αυτό συμβαίνει αυτή την ώρα (8:00).

Μάλιστα, δεν θα αργήσει να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης εναντίον του προσώπου που φαίνεται να είναι ο δράστης της υπόθεσης, για τον οποίο έχουν εξασφαλιστεί μαρτυρίες.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου, ενώ ήδη έχει στη κατοχή της πληροφορίες για την αντιπαράθεση μεταξύ πατέρα και γιού μαζί με το τρίτο πρόσωπο, η οποία κατέληξε σε τραγωδία. Μεταξύ των όσων διερευνώνται από τις Αρχές, είναι και υπόθεση ναρκωτικών. 

Θυμίζουμε ότι τα τρία πρόσωπα φαίνεται να συναντήθηκαν προκειμένου να λύσουν οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους, όταν στις 4:50 περίπου τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/7) ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Το τρίτο πρόσωπο, φαίνεται να εισήλθε σε αυτοκίνητο και να ανέπτυξε ταχύτητα παρασύροντας και τραυματίζοντας θανάσιμα τον 58χρονο, μπροστά στα μάτια του 30χρονου γιου του.

Η Αστυνομία ήδη έχει λάβει υλικό από κλειστό κύκλωμα υποστατικού της περιοχής, για σκοπούς διερεύνησης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X