ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό στην Πάφο: Προβληματικός και βίαιος ο δράστης

Ενήμεροι οι συγγενείς της άτυχης Ghada Al Nouri για τον χαρακτήρα του

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα επί της σορού της 31χρονης Ghada Al Nouri πολύτεκνης μητέρας που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη το πρωί στην κατοικία της που διαμένει στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, που εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ο θάνατος της 31χρονης οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από νήσσον ή τέμνον όργανο.

Στο μεταξύ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του εν διάστασή συζύγου της θανούσας. Συγκεκριμένα η Αστυνομία καταζητεί τον HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στην Πάφο.


Φόνος στην Πάφο: Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία (pic)


Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε ε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806085 / 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών εκ των οποίων τα δύο ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στην Συρία και τα πέντε κάτω των 12 ετών μαζί της. Τα τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.

Την δολοφονηθείσα γυναίκα εντόπισε στις 11:40 σήμερα, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στην κατοικία όπου διαμένει στην Πάφο.

Στο μεταξύ η Αστυνομία Πάφου σε συνεργασία με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, εντόπισε μετά από έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα της 31χρονης στον κάλαθο σκουπιδιών της κουζίνας ένα μαχαίρι μοιρασμένο στα δύο, το οποίο οι ανακριτικές αρχές εκτιμούν ότι είναι φονικό όργανό. Το συγκεκριμένο μαχαίρι θα σταλεί όπως και τα άλλα τεκμήρια στο Ινστιτούτο Γενετικής για Επιστημονικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του καταζητούμενου για υπόθεση κλοπής διαφόρων αντικειμένων από την κατοικία τους. Παράλληλα εναντίον του εξετάζονται και διάφορα αδικήματα, κατά παράβαση του περί βίας στην οικογένεια Νόμου.

Εναντίον του 37χρονου είχε εκδοθεί και διάταγμα αποκλεισμού του από την κατοικία του.

Για τον προβληματικό και βίαιο χαρακτήρα του δράστη είχαν ενημερωθεί και οι συγγενείς της θανούσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X