ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό: Γιατί νοσηλεύθηκε προηγουμένως σε ψυχιατρείο ο 59χρονος

Μετά τον πρώτο φόνο που διέπραξε το 1976

24news team

Πολλά μέτωπα έχουν ανοίξει μετά την στυγερή δολοφονία μάνας και παιδιού, στους Εργάτες. Αστυνομία, Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, ψυχολόγοι και άλλοι λειτουργοί και αρμόδιοι διερευνούν την υπόθεση και ψάχνουν απαντήσεις.

Θυμίζουμε ότι ο 59χρονος πατέρας και σύζυγος, έχει συλληφθεί για την εγκληματική ενέργεια, αν και ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν παραδέχεται οτιδήποτε και δεν συνεργάζεται με τις Αρχές, ενώ φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα.

Ο 59χρονος μετά από δικαστική διαδικασία, έχει τεθεί υπό 8ημερη κράτηση.

Ξεψαχνίζοντας το παρελθόν του 59χρονου, διαπιστώθηκε ότι τον Αύγουστο του 1976 είχε προκαλέσει τον θάνατο της 10χρονης τότε ανιψιάς του με χαρτοκόπτη. Τότε ο ύποπτος, ήταν μόλις 15 ετών και το φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε στις 29 Αυγούστου στον Παρισσινό. Σύμφωνα με τον φάκελο της υπόθεσης ενώ η 10χρονη βρισκόταν στο σπίτι της μόνη, αφού η μητέρα της είχε πάει να ψωνίσει, δέχθηκε επίσκεψη από τον 15χρονο γείτονα και θείο της. Ο ίδιος την κυνήγησε μέσα στο σπίτι και την κάρφωσε με στιλέτο στο στομάχι, το στήθος και την καρδιά 17 φορές.

Μετά και την εν λόγω αποκάλυψη αναμένεται να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης από τους αρμόδιους, σε μια προσπάθεια να στήσουν το παζλ για το προφίλ του 59χρονου.


Σοκάρει η αδερφή του θύματος: «Ξυπνούσε από τις 4 και τους χτυπούσε»


Σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό κανάλι η αδελφή τους άτυχης 52χρονης Ανδρούλας, σύζυγος του 59χρονου, ρωτήθηκε κατά πόσο γνώριζε για την εγκληματική ενέργεια του παρελθόντος απαντώντας ότι, δεν γνώριζε και έπεσε από τα σύννεφα. «Είχα ακούσει ότι είχε μπει στο ψυχιατρείο για εννιά χρόνια, αλλά ότι ήταν πυρομανής» σημείωσε.

Ωστόσο αυτό το σενάριο (σ.σ. πυρομανία) φαίνεται να μην ισχύει αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news από καλά ενημερωμένη πηγή, ο 59χρονος είχε νοσηλευθεί τότε στο ψυχιατρείο ακολούθως μετά το έγκλημα που διέπραξε. Οι αρμόδιοι τότε έκριναν κατάλληλη και απαραίτητη τη νοσηλεία του εξαιτίας της πράξης του. Ο 59χρονος νοσηλεύθηκε για περίπου εννέα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X