ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φοβήθηκαν» στην κηδεία του Φάλγιαλι - Τι έκαναν οι φρουροί του

Τι μετέδωσαν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ

24news team

Τελέστηκε η κηδεία του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία, Χαλί Φάλγιαλι, ο οποίος έχασε την ζωή του μαζί με τον οδηγό-σωματοφύλακά του, σε ένοπλη επίθεση, το βράδυ της Τρίτης, στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο Κερύνειας.


*Ποιος ήταν ο Τ/κ επιχειρηματίας που «γάζωσαν» - Ναρκωτικά, ροζ βίντεο και η εμπλοκή με το ποδόσφαιρο


Ο Φάλγιαλι κηδεύτηκε στο χωριό Κώμα του Γιαλού με πλήθος κόσμου να σπεύδει να τον αποχαιρετήσει.

Αξιοσημείωτο γεγονός, όπως αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, είναι πώς πριν από την κηδεία φρουροί του Φάλγιαλι, έλεγξαν την περιοχή για λόγους ασφάλειας ενώ υπήρχαν αστυνομικοί του ψευδοκράτους σε διάφορα σημεία του χωριού.

*Φωτογραφίες από yeniduzen

Ο τουρκοκυπριακός τύπος μετέδωσε, ότι το βράδυ της Τετάρτης, στην Κωνσταντινούπολη, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα που σχετίζονται με την δολοφονία. Την ίδια ώρα, στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου οι κατοχικές αρχές έθεσαν «υπό κράτηση» δυο άτομα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσουν. Ο ένας εκ των δύο ήταν συγγενής προσώπου πολύ κοντά στον Φάλγιαλι. 

*Φωτογραφία από kibrispostasi

Η δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία

Ο Χαλίλ Φάλγιαλι δέχθηκε ένοπλη επίθεση στο όχημά του, το οποίο οδηγούσε ο προσωπικός οδηγός-σωματοφύλακάς του.

Τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πώς πρόκειται για «δουλειά επαγγελματιών» αφού ο Φάλγιαλι δέχθηκε 18 σφαίρες, στο σώμα και το κεφάλι, ενώ στην δολοφονία φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν Καλάσνικοφ.

Ο Φάλγιαλι μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ενώ κατέληξε γύρω στις 21:40 παρά την προσπάθεια μιας μεγάλης ομάδας γιατρών και χειρούργων να τον σώσουν. Νεκρός έπεσε από τα πυρά και ο οδηγός του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Χαλίλ μόλις λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του δέχθηκε την δολοφονική επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση