ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευχάριστα νέα από τη Νέα Υόρκη για τον Γιώργο

Το μήνυμα της αδερφής του

Τέλος οι ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Θεοδουλίδη. Με νέα ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Κυριακής, η αδερφή του 22χρονου Κύπριου ενημέρωσε για τα ευχάριστα, σημειώνοντας ότι η Αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει εντοπίσει τον Γιώργο.

«Ενημερωθήκαμε από την αστυνομία της Νέας Υόρκης ότι ο Γιώργος βρέθηκε αλλά δεν καταφέραμε ακόμα να επικοινωνήσουμε μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στο άκουσμα της είδησης για την εξαφάνιση του Γιώργου υπήρξε μια τεράστια κινητοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανάρτηση της αδερφής του είχε πάνω από 3500 κοινοποιήσεις.

Ο Γιώργος ζει στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το ποδόσφαιρο. Ο 22χρονος ήταν για εννιά χρόνια στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, φτάνοντας μέχρι και την Κ21.

Από την πρώτη στιγμή οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ κινητοποιήθηκαν μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο για τον εντοπισμό του Γιώργου, με τα ευχάριστα νέα από τη Νέα Υόρκη να φέρνουν ανακούφιση σε όλους και κυρίως στην οικογένεια του 22χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X