ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Μόρφου με El Diablo - «Οι φωστήρες του ΡΙΚ...» (vid)

«Ποιος είναι ο νόμος που μας πέρασε η άθεη Ευρώπη;»

24news team

Οι τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι, το οποίο αναμένεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision δεν έχουν τελειωμό. Μετά τους πολίτες, τους θρησκευτικούς και άλλους, σειρά πήρε ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, τοποθετήθηκε σε έντονο ύφος την περασμένη Κυριακή στο κήρυγμά του μετά την θεία λειτουργία που τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος, στον Ξυλιάτο.

«Οι περισσότεροι των Ευρωπαίων σήμερα ενεργούν με εωσφορικές δυνάμεις και δαιμονικές δυνάμεις. Πρώτα υποτάχθηκαν εκείνοι σε σατανολατρείες και μυστικές τελετές και τώρα, θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα - ύπουλα και εμάς και να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ότι είναι κάτι καλό και να τον αγαπήσουμε και αυτόν» σχολίασε.

«Μέχρι και τραγούδι του έκαναν τώρα. Και ποιο νησί και ποια χώρα θα στείλει στην Eurovision; Όχι για τον Χριστό, όχι για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, όχι για τον έρωτα της Αφροδίτης, που και αυτός είναι κομμάτι της ζωής μας όχι, να ερωτευτούμε τον δαίμονα λέει, να δώσουμε την καρδιά μας στον δαίμονα λέει το τραγούδι».

Διερωτήθηκε επίσης: «Και αυτό το τραγούδι οι φωστήρες του ΡΙΚ που τους διόρισε η Κυβέρνηση, αυτό επέλεξαν για να εκπροσωπήσει ποιαν; Tην νήσο των Αγίων... Άκουσον Άκουσον! 

«Και λεν μερικοί να μην δίνω σημασία σε όλα. Στα νομοσχέδια να μη δώσω σημασία, στη φθορά της ιστορίας, να μη δώσουμε σημασία, να κλείσουμε τις εκκλησίες λόγω μιας επιδημίας, να μείνουμε ακοινώνητοι Χριστούγεννα και Πάσχα και κατά τα άλλα που θα είναι και το Πάσχα εμείς να στείλουμε τραγούδι, που να υμνείται ο διάβολος». 

«Το σχέδιο του Θεού είναι άλλο»

Μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης ισχυρίστηκε ότι ζούμε σε μια νέα τάξη πραγμάτων η οποία επιθυμεί να ξεχάσουμε και: «Εκμεταλλεύεται την αδυναμία των ανθρώπων που ο κάθε άνθρωπος έχει. Θέλουν να κάνουν τα αφύσικα φυσικά τα ανώμαλά - ομαλά και να τα κάνουν και νόμο πρώτα οι Βρυξέλλες και μετά οι φωστήρες οι δικοί μας στη βουλή και ύστερα να τα διδαχθούν τα παιδάκια. Να λες για παράδειγμα σε αυτό το παιδάκι Χριστόδουλε μου στα 14 σου μπορείς να γίνεις Χρυστάλλα, ή Χριστοδούλη, άμα θέλεις. Ποιος είναι ο νόμος που μας πέρασε η άθεη Ευρώπη;»

«Και σου λέει, δεν θα αρέσει στους σημερινούς, θα έρθει η νέα γενιά όμως να τα δεχθεί αυτά σιγά σιγά. Εμάς θα μας ποτίσουν με τα εμβόλια. Έτσι νομίζουν...».

Αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο σχέδιο του Θεού: «Το σχέδιο του θεού είναι άλλο. Αγαπά όλους τους ανθρώπους, όλα τα έθνη, άντρες και γυναίκες και περιμένει όλους μας, όλους τους ανώμαλους να γίνουν ομαλοί και τους πιο αμαρτωλούς να γίνουν άγιοι. Δεν απορρίπτει κανένα, όλους τους περιμένει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X