ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός το Σαββατοκυρίακο

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ νωρίς το βράδυ ενδέχεται τοπικά να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ αλλά αργότερα στα προσήνεμα παράλια παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα, στα ανατολικά, θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και στα ανατολικά, γύρω στους 13 στα δυτικά και στα βόρεια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις και το απόγευμα ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά, να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά, το απόγευμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες τη Δευτέρα δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται σκόνη.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή και τη Δευτέρα, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη αναμένεται πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X