ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από το Σάββατο. Από το βράδυ της Τετάρτης και μετά, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και αργότερα τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 βαθμούς στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί μέτριοι 4 και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Το Σάββατο τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση