ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Χαμός σε αεροπλάνο - «Συγνώμη, συγνώμη ήθελα να…»

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media δείχνει αστυνομικούς να κατεβάζουν τον επιβάτη μετά την άφιξη του αεροπλάνου

24news team

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει τη σύλληψη επιβάτη από αεροπλάνο που μόλις είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Λονδίνο.

Όπως μπορείτε να δείτε και σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok, ένας άνδρας που βρισκόταν στις μπροστινές θέσεις του αεροσκάφους, προκαλούσε ανησυχία με αποτέλεσμα το πλήρωμα να αναγκαστεί να καλέσει τις δυνάμεις της Αστυνομίας που εν τέλει πέρασαν χειροπέδες στο εν λόγω πρόσωπο.

Ο επιβάτης, στη θέα των αστυνομικών φαίνεται να ζητά συγνώμη, ενώ ακούγεται να λέει πως ο λόγος που προκάλεσε την ανησυχία ήταν πως ήθελε να πάει τουαλέτα. Συγκεκριμένα, ακούγεται να λέει, «I’m sorry, I’m sorry, I wanted to pee pee». Πάντως, οι υπόλοιποι επιβάτες έσπευσαν να βγάλουν βίντεο και φωτογραφίες, απολαμβάνοντας μάλιστα με γέλια το σκηνικό που έβλεπαν.

Σε επικοινωνία μας με την Αστυνομία, μας ενημέρωσαν πως το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση.

Δείτε το βίντεο 

@yiannisangelikas arrest on board flight W65749 from london gatwick to larnaca #wizzair #arrest #plane #arrestonboard ♬original sound - yiannis
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση