ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός μέχρι Μ. Παρασκευή - Πότε υποχωρεί η σκόνη

Η πρόγνωση του καιρού από το Τμ. Μετεωρολογίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από την Τετάρτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες, ενώ σταδιακή υποχώρηση της αναμένεται από το απόγευμα.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ ενώ σταδιακά θα καταστούν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα δυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X