ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι συνέλαβαν τον 26χρονο - Προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας

Τον έψαχναν για κλοπή μοτοσυκλέτας

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας και κλοπών από κατοικίες. Η σύλληψη του 26χρονου, ήταν επεισοδιακή αφού προηγήθηκε καταδίωξη του από μέλη της Αστυνομίας, σε δρόμους της Λεμεσού.

Γύρω στις 2.30μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρίσκονταν σε περιπολία, εντόπισαν να κινείται σε δρόμο της Λεμεσού, ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταγγελθεί από τον ιδιοκτήτη του ως κλοπιμαίο, λίγη ώρα προηγουμένως. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ανακόψουν το όχημα, ωστόσο ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ακολούθησαν το όχημα σε δρόμους της γύρω περιοχής, προσπαθώντας να το ανακόψουν. Στην προσπάθεια του ο οδηγός να διαφύγει, επιχείρησε να εισέλθει σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Ωστόσο το αυτοκίνητο προσέκρουσε στην μεταλλική μπάρα ελεγχόμενης εισόδου και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός τότε εξήλθε του οχήματος και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τα μέλη της Αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 26χρονο κάτοικο Λεμεσού εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε στις 12 Απριλίου 2021, στη Λεμεσό. Από έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, αλλά και στην κατοχή του, εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα αξίας. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι μέρος της πιο πάνω περιουσίας αποτελεί προϊόν κλοπής από οικία στη Λεμεσό, η οποία διαπράχθηκε στις 14 Ιουνίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X