ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι κατέβασε την τουρκική σημαία ο 16χρονος Ελληνοκύπριος (vid)

«Νεανικός αυθορμητισμός και χείμαρρος αγάπης»

Δεκαεξάχρονος Ελληνοκύπριος κατέβασε την τουρκική σημαία από το δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, όπου οργανωμένα οι Λυσιώτες επισκέφτηκαν την περιοχή για εκκλησιασμό επ΄ευκαιρία της εορτής της Παναγίας.

Το αγόρι κατάφερε να μπει στον χώρο του σχολείου χωρίς κανείς να τον πάρει πρέφα και να κατεβάσει την σημαία.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου ανακάλυψε την επόμενη μέρα την απουσία της σημαίας και παρακολουθώντας το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είδε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Να σημειωθεί ότι με βάση τις αναφορές που γίνονται στα δημοσιεύματα οι «αρμόδιες αρχές» διεξάγουν έρευνες ούτως ώστε να φτάσουν στην ταυτότητα του 16χρονου, από τον οποίον θα «ζητήσουν εξηγήσεις».

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πώς ο Ελληνοκύπριος κατέβασε την σημαία

 

To 24news επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Λύσης, Ανδρέα Καουρή, ο οποίος μας τόνισε ότι, οι Λυσιώτες αφουγκραζόμενοι την καρδιά και την ψυχή τους έσπευσαν στην κατεχόμενη πατρίδα τους, «επρόκειτο για ένα τσουνάμι αγάπης, εκατοντάδες νέοι ήταν ανάμεσα μας. Όσο αφορά το περιστατικό, προέκυψε από τον νεανικό αυθορμητισμό και τον χείμαρρο αγάπης. Δεν πρέπει να αφήσουμε ένα μεμονωμένο συμβάν να επισκιάσει το μέγεθος της αγάπης μας για την Λύση. Για ΄μας το περιστατικό έχει λήξει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση