ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι γάζωσαν την τράπεζα στη Λεμεσό - Φωτογραφίες

Από πυροβόλο όπλο οι πυροβολισμοί

24news team

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές μετά από ρίψη πυροβολισμών σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι της Τράπεζας Κύπρου στην περιοχή του Καψάλου, έφθασαν στο υποκατάστημα γύρω στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας (11/9), για πιάσουν δουλειά και αντιλήφθηκαν ότι υπήρξαν ζημιές στην μπροστινή γυάλινη προθήκη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Διωκτικές Αρχές όπου απέκλεισαν την περιοχή και από τις έρευνες διαπίστωσαν πως ρίχθηκε αριθμός πυροβολισμών εναντίον του υποκαταστήματος.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, οι πυροβολισμοί προήλθαν από πυροβόλο όπλο.

«Τα ξημερώματα, άγνωστο πρόσωπο με τη χρήση πυροβόλου όπλου, έριξε πυροβολισμούς εναντίον του καταστήματος», δήλωσε ο κος. Κυριάκου, προσθέτοντας, «μέχρι στιγμής αυτά που έχουμε περισυλλέξει από τα κλειστά κυκλώματα φαίνεται όχημα να περνά μπροστά από το υποκατάστημα και να ρίχνει τους πυροβολισμούς».

«Θα επεξεργαστούμε το κλειστό κύκλωμα και θα έχουμε περισσότερα όταν το μελετήσουμε», σημείωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, συμπληρώνοντας «ο αριθμός των πυροβολισμών είναι μεγάλος, αλλά θα γνωρίζουμε ακριβή αριθμό όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις από τη βαλλιστική υπηρεσία».

Από τους πυροβολισμούς, προκλήθηκαν ζημιές στην γυάλινη προθήκη καθώς και ελαφριές ζημιές στο εσωτερικό του υποκαταστήματος.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών θα τεθούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τόσο του υποκαταστήματος όσο και της γύρω περιοχής σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X