ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμαστείτε - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Όλες οι προβλέψεις μέχρι τη Δευτέρα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσει τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά, κυρίως στα νότια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Το απόγευµα, στα νοτιοανατολικά, θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα νότια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, ενώ αρχικά, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, που το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στο εσωτερικό και στα ορεινά. Την Κυριακή, περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά.

Τη ∆ευτέρα, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα δεν αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση