ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Etna - Στο λιμάνι Λεμεσού το πλοίο του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού

Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι Λεμεσού μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Μεταφέροντας τους δευτεροετείς της Σχόλης Ναυτικών Δοκίμων, κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι της Λεμεσού το πλοίο υποστήριξης του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, Etna.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιταλικού Υπουργείου Άμυνας, το Etna ξεκίνησε το εκπαιδευτικό του ταξίδι με τους δευτεροετείς της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στις 21 Ιουλίου, από το λιμάνι του Τάρα και αφού επισκέφθηκε την Ταγγέρη, τη Βαρκελώνη την Τύνιδα, τον Πειραιά, την Κωνσταντινούπολη και τη Χάιφα, κατέπλευσε στο λιμάνι της Λεμεσού, σημαίνοντας και το τέλος του εκπαιδευτικού του ταξιδιού για το έτος 2019.

Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι Λεμεσού μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει στην Ιταλία, στο λιμάνι του Λιβόρνο, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί το πλοίο την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, από τις 14.00 έως τις 18.00, ενώ σημειώνεται πως οι επισκέπτες πρέπει να ενημερώσουν σχετικά, μέχρι αύριο την Τετάρτη και ώρα 18.00, επικοινωνώντας στα αγγλικά, με το Γραφείο του Στρατιωτικού Ακολούθου τα Πρεσβείας της Ιταλίας στην Λευκωσία, στο email addettodifesa.atene@gmail.com, αποστέλλοντας τα στοιχεία του δελτίου ταυτότητάς τους.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του πλοίου στη Λεμεσό, η διοίκηση του καθώς και αντιπροσωπεία της Ιταλικής Πρεσβείας, θα έχουν συνάντηση, στις 10.30, με το Δήμαρχο Λεμεσού, ενώ στις 15.00 θα παραχωρηθεί διάσκεψη Τύπου.

 

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X