ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πύλα - Τι εντόπισαν

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο

Ευρεία συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων, με τη συμμετοχή μελών της Αστυνομίας Κύπρου, της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και των Ηνωμένων Εθνών, διεξήχθη χθες το απόγευμα, στην περιοχή Πύλας, στην επαρχία Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκε αριθμός ελέγχων πολιτών, ενώ στην κατοχή 20χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που διήρκησε από τις 5μ.μ. μέχρι τις 7μ.μ., τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, προέβησαν συνολικά σε 30 ελέγχους οχημάτων και 42 πολιτών, από τους οποίους προέκυψαν μια καταγγελία για τροχαία αδικήματα και τέσσερις καταγγελίες πολιτών για αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγείτο από 20χρονο, κάτοικο Λάρνακας, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού ναργιλέ, βάρους μισού κιλού περίπου. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του οποίου επέβαλαν εξώδικο πρόστιμο στον 20χρονο και κατάσχεσαν τον αδασμολόγητο καπνό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης, μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, προχώρησαν στη σύλληψη κατοίκου χωριού της επαρχίας Λάρνακας, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν 240 κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X