ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφει η σκόνη - Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από αύριο. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να αυξηθούν το Σάββατο.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά αργότερα θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, από νεφώσεις στην μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί πολύ πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Ελάχιστη Σχετική
Θερμοκρασία Θερμοκρασία Υγρασία
Λευκωσία: 24°C 6°C 41%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 21°C 9°C 61%
Λεμεσός: 20°C 11°C 47%
Αεροδρόμιο Πάφου: 21°C 9°C 56%
Φρέναροσ: 21°C 10°C 49%
Πρόδρομος: 17°C 3°C 49%
Πόλις Χρυσοχούς: 21°C 9°C 60%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X