ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπεσαν» ξανά βροχή τα πρόστιμα για τα μέτρα

Καταγγέλθηκαν και 7 υπεύθυνοι υποστατικών

Στην καταγγελία 172 πολιτών και 7 υπευθύνων υποστατικών προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6.00 σήμερα, το πρωί του Σαββάτου έγιναν συνολικά 11.335 έλεγχοι.

Το τελευταίο 24ωρο έγιναν στη Λευκωσία 2.350 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 25 πολίτες και υπεύθυνος σε ένα υποστατικό και συγκεκριμένα καταγγέλθηκε ο υπεύθυνος καφετέριας που εξυπηρετούσε πελάτες σε κλειστό εξωτερικό χώρο.

Στη Λεμεσό η Αστυνομία έκανε 3.455 ελέγχους και κατήγγειλε 67 άτομα και τον ιδιοκτήτη περιπτέρου που εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς μάσκα.

Στη Λάρνακα έγιναν 1.462 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 29 άτομα.

Στην Πάφο διενεργήθηκαν 1.385 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 20 άτομα και 4 υπεύθυνοι υποστατικών. Οι καταγγελίες αφορούν σε μη χρήση μάσκας από υπάλληλο καταστήματος, σε χώρο εστίασης με εξωτερικό χώρο που δεν είχε επαρκή αερισμό, χώρο εστίασης χωρίς σήμανση και προσωπικό χωρίς μάσκες και χώρο εστίασης για παράβαση του ωραρίου κλεισίματος.

Στην Αμμόχωστο έγιναν 1.130 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 27 πολίτες και 1 υπεύθυνος υποστατικού, ταχυφαγείου.

Στη Μόρφου η Αστυνομία διενήργησε 736 ελέγχους και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες.

Η Τροχαία έκανε 797 ελέγχους και κατήγγειλε 2 πολίτες. Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 20 ελέγχους χωρίς να γίνει κάποια καταγγελία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X