ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπεσαν πρόστιμα σε ασυνείδητους οδηγούς

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

ΚΥΠΕ

Συντονισμένη επιχείρηση διενεργήθηκε στην επαρχία Πάφου από διάφορα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στα πλαίσια των προσπαθειών για πρόληψη του εγκλήματος και των τροχαίων οδικών συγκρούσεων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου καταγγέλθηκαν 65 οδηγοί στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διενεργήθηκε από τις 06:00 το πρωί της 28ης Σεπτεμβρίου μέχρι τις 06:00 το πρωί σήμερα.

Από τις 65 καταγγελίες, οι 2 είπε αφορούσαν οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, 27 οδηγοί καταγγέλθηκαν για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 1 οδηγός καταγγέλθηκε για παράνομη στάθμευση, 35 οδηγοί καταγγέλθηκαν για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Επίσης ο κ.Ιωάννου ανέφερε πως το τελευταίο 24ωρο δεν υπήρχαν οδικές συγκρούσεις στην επαρχία Πάφου. Οι επιχειρήσεις συνέχισε, θα γίνονται επί καθημερινής βάσης, σύμφωνα με διαταγές επιχειρήσεων που εκδίδονται από την Διεύθυνση οι οποίες καθορίζουν και τα καθήκοντα του κάθε αστυνομικού.

Πρόσθεσε ακόμη, πως έχει αποφασιστεί η τοποθέτηση στατικών περιπόλων σε ώρες αιχμής όπως είναι οι πρωινές ώρες, που ο κόσμος μεταβαίνει στις εργασίες τους αλλά και στις ώρες επιστροφής από τις εργασίες τους .

Στόχος των στατικών περιπόλων, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, είναι η πιο έγκαιρη επέμβαση σε διάφορα περιστατικά που δυνατόν να καταγγελθούν στην Αστυνομία.

Αυτό γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας για να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και η εμπιστοσύνη τους προς την Αστυνομία, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X