ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος - Του πέταξαν μολότοφ

Ψάχνουν μαρτυρία - Μελετούν κλειστά κυκλώματα

24news team

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 20χρονου που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το βράδυ του Σαββάτου (30/4). 

Ο 20χρονος φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του αφού, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ρίχθηκε μολότοφ προς το μέρος του. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται κρίσιμα.

Η Αστυνομία, ωστόσο, ψάχνει μαρτυρία για τον τρόπο και τις συνθήκες που έφεραν τον τραυματισμό του 20χρονου αξιολογώντας κλειστά κυκλώματα της περιοχής αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός τραυματίστηκε σε άλλο χώρο από αυτόν που σημειώθηκαν τα επεισόδια. Οι Αρχές συνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια από την περιοχή έτσι ώστε να οδηγηθούν σε ασφαλές συμπέρασμα του τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σημειώνεται πώς η οικογένεια του νεαρού υποστηρίζει ότι τυχαία περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο.

Θυμίζουμε πώς τα έκτροπα σημειώθηκαν λίγο πριν την σέντρα του ποδοσφαιρικού αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα. Οι χούλιγκαν έριξαν φωτοβολίδες, κροτίδες και πέτρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εστίες φωτιάς και να γίνει χρήση του «Αίαντα».

Οι Αρχές δημοσίευσαν φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων, τα οποία φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια.

Η σχετική ανακοίνωση

Σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ, που διεξήχθη στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, η Αστυνομία αναζητεί δέκα πρόσωπα, οι φωτογραφίες των οποίων σας αποστέλλονται για δημοσίευση, με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-80 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X