ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Στις 19/5 ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Η Αστυνομία είχε δημοσιεύσει αρχικά τις φωτογραφίες δέκα ατόμων για τα επεισόδια

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα παρουσιαστούν στις 19 Μάϊου τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 30 ετών, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, το Σάββατο 30 Απριλίου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου, η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση υπόθεσης εναντίον δύο ατόμων, ηλικίας 22 και 30 ετών, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο 30 Απριλίου έξω από το γήπεδο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Το Δικαστήριο όρισε την 19η Μαΐου ως ημερομηνία κατά την οποία τα δύο πρόσωπα αναμένεται να κατηγορηθούν για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών».

Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία είχε δημοσιεύσει αρχικά τις φωτογραφίες δέκα ατόμων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, το Σάββατο 30 Απριλίου. Το ένα άτομο ηλικίας 30 ετών είχε παρουσιαστεί τη Δευτέρα 2 Μάϊου στην Αστυνομία και παραδέχθηκε ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που αναζητούσε η Αστυνομία για τα επεισόδια».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή, «ανακρινόμενος ο 30χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στα επεισόδια και κατηγορήθηκε γραπτώς, για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών».

Ανέφερε ακόμα ότι «το δεύτερο άτομο ηλικίας 22 ετών παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαΐου στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου και κατηγορήθηκε γραπτώς για συμμετοχή σε οχλαγωγία, επίθεση και συμπλοκή».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X