ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια «Αντώνης Παπαδόπουλος»: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία 22χρονος

Ψάχνουν κι άλλους (pics)

Δεύτερο πρόσωπο παρουσιάστηκε χθες στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος φαίνεται να είναι ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30 ης Απριλίου. Ο 22χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, της επίθεσης και της συμπλοκής, αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι χθες παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και 30χρονος, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με τα εν λόγω επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ, που διεξήχθη στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, η Αστυνομία αναζητεί 8 πρόσωπα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-80 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση